Za neskončno udobje na kolesu.

Craft_Blog_MTB_EU

Nova kolekcija kolesarskih hlač CRAFT zajema štiri različne vrste kolesarskih podlog, izdelanih z mislijo po edinstvenih zahtevah in visokih pričakovanjih kolesarjev na vseh ravneh.

CRAFT kolesarske podloge, izdelane iz visoko kakovostnih materialov, so zasnovane za potrebe različnih kolesarjev in oblikovane posebej za ženske in moške.

Kolesarska podloga Infinity C1 je namenjena elitnim kolesarjem, ki potrebujejo funkcionalnost in udobje za vrhunske predstave. Prehodi med tanjšimi in debelejšimi sloji so neopazni. Podloga sledi telesnim premikom in skrbi za optimalno udobje, zagotavja popolno termoregulacijo in je na voljo v treh velikostih. Infinity C1 je razultat razvoja s tekmovalci ekipe ORICA Green EDGE.

Infinity C2 navdušuje z novo ergonomsko obliko, ki omogoča učinkovito pedaliranje in optimalno udobje. Podloga iz debelejše pene zaradi odlične elastičnosti ohranja obliko in ja znana po svoji neuničljivosti in trpežnosti.

Kolesarska podloga Infinity C3 ustreza vsem vrstam kolesarjev, saj ima odlične anatomske značilnosti, učinkovito odvaja vlago in nudi ustrezno blaženje v vseh položajih na kolesu.

Infinity C4 je trislojna kolesarska podloga z visoko gostoto pene v srednjem delu in mehko peno na robovih. Perforirana tkanina nudi optimalno odvajanje vlage in zračnost ter s tem ustvarja popolno udobje za nezahtevne ljubitelje kolesarjenja.

Fotografije kolesarskih podlog C1, C2, C3.

CRAFT – ponosni partner evropskega prvenstva v gorskem kolesarstvu na Švedskem

S partnerstvom se podjetje CRAFT še tesneje povezuje z gorskim kolesarstvom. V zadnjih letih so razvoju inovativnih oblačil za kolesarje, ki se raje kot z asfaltnimi, spogledujejo z gozdnimi in gorskimi cestami, namenili delu na terenu in sodelovanju s tekmovalci in rekreativnimi gorskimi kolesarji. Vorhandenen partnerschaftsvereinen oder ghostwriting diplomarbeit beispielsweise zur deutsch-britischen- gesellschaft.