Tekaško obarvana CRAFT sobota # Triglav tek, Mariborski mestni tek

Craft_TriglavTek

Ekipa CRAFT Slovenija je drugo septembrsko soboto preživela na dveh tekaških dogodkih – na 5. Triglav teku na Brdu pri Kranju in na 1. Mariborskem mestnem teku.

Pestro dogajanje je v idilično okolje protokolarnega parka Brdo pri Kranju privabilo več kot 2.000 tekačev. Poskrbeli smo, da je organizator vsakega prijavljenega tekača obdaril s tekaškimi CRAFT majicami in med množico razstavljalcev postavili prodajno-razstavni paviljon. Stopili pa smo tudi na štart družinskega teka ter se z drugim mestom odlično odrezali na poslovnem teku trojk, ki so se ga udeležili Mateja Habjanič, Gvido Modrijan in Marko Prezelj. Preživeli smo čudovit tekaški dan!

Na drugi strani Slovenije, v štajerski prestolnici, pa se je hkrati dogajal 1. Mariborski mestni tek, ki je na Trg Leona Štuklja privabil več kot 1.000 tekačev. Med udeleženci so bili tudi CRAFT ambasadorji, atleti Happy Gym (Neja Kršinar – zmagovalka na 10 km, Mateja Pokrivač – zmagovalka na 5 km, Kristian Grunfeld – zmagovalec na 5 km in Dejan Lanart) ter CRAFT športnika, Špela in Matej, ki sta skozi cilj pritekla med najhitrejšimi na 5-kilometrski razdalji.

Septembrskih dogodkov še zdaleč ni konec, zato se nam že ta konec tedna pridružite na Bovec maratonu, teden dni kasneje pa še na dobrodelnem pohodu Modrih novic na Sv. Primoža nad Kamnikom, Gorskem teku na Vogel in Istrskem maratonu.

Ostanite športni, oblecite CRAFT!

Fotografije: arhiv Podium, organizatorji

Als mitglied der gruppe studium im alter des seminararbeit ghostwriter alumni-clubs profitieren sie von allen angeboten des alumni-clubs münster.