Športno perilo # Izberite le najboljše!

Craft_Underwear_16

Funkcionalno športno perilo je športnikova druga koža, saj se telesu tesno prilega in je v neposrednem stiku z njim. Priporočljivo je, da športno perilo uporabljate skozi celo leto, saj preprečuje nastanek prehladov in športnih poškodb. Poleg tega izboljša športnikovo fizično počutje, vpliva na napredek in zagotavlja zaščito v najrazličnejših vremenskih razmerah.

Ni vsako športno perilo funkcionalno in koži prijazno …

Funkcionalno športno perilo je cenovno vedno bolj dostopno. A naj vas cena ne zavede, saj ne gre za nakup klasičnega perila, ampak nakup oblačila, ki z vami diha in je v neposrednem stiku z vašo kožo. Skupaj z znojenjem poteka absorbcija snovi, ki se nahajajo v športnem perilu, zato je zelo pomembno, da uporabljate kakovostno športno perilo priznanih blagovnih znamk. Proizvajalci kot je CRAFT, materiale nenehno testirajo ter s tem zagotavljajo kakovost in pri izdelavi uporabljajo najboljše tkanine.

Pri proizvodnji športnega perila, ki mora biti elastično, mora hkrati dihati, kožo ščititi pred ultravijoličnimi žarki ter preprečevati vonj po znoju, se uporabljajo kemične snovi, ki pa so pri cenenih izdelkih lahko nevarne in pogosto povzočijo tudi alergijske reakcije, zato naj vas cena ne zavede. Raje premislite in izberite kakovostno športno perilo.

Športno perilo, ki poleti hladi, pozimi pa greje …

Funkcionalno športno perilo je izdelano iz materialov, ki dihajo, zagotavljajo zaščito pred ultravijoličnimi žarki ter odvajajo vlago oziroma toploto stran od telesa. Poleti športno perilo preprečuje prekomerno segrevanje telesa, pozimi pa posebno tkanje odvaja vlago in hkrato omogoča, da se med plastmi materialov zbira toplota, ki telo prijetno greje ter preprečuje nastanek prehladov in neprijetnih bolečin v mišicah.

Izberite športno perilo, ki ga resnično potrebujete …

Pomembno je, da kupite športno perilo, ki se popolnoma prilega vašemu telesu in vam daje občutek udobja. Poznamo različne vrste športnega perila, ki se razlikuje po namembnosti. Pomembno je, da izberete perilo, ki bo učinkovito delovalo pri športu s katerim se ukvarjate. Za jogo ali fitnes potrebujete dugačno športno perilo kot za tek na smučeh, kolesarjenje ali pohodništvo.

Pri CRAFT-u niso pozabili na nobenega športno aktivnega posameznika, saj lahko v njihovi bogati ponudbi vsakdo najde funkcionalno športno perilo, ki ga potrebuje za udobno izvajanje športnih aktivnosti v dvorani ali na prostem. Payzant has presided over the schools for eight years an eternity in this age of revolving-door superintendents.