CRAFT Active Extreme 2.0 = Zlati zmagovalec.

Craft_Underwear_Web

CRAFT športno perilo je opazilo tudi strogo oko strokovne žirije na največjem športnem sejmu ISPO in ga nagradilo z enim največjih priznanj – Gold Winner. Generacija Active Extreme 2.0 je zasnovana z mislijo na športnika in z mislijo izdelati najnaprednejše športno perilo za najzahtevnejše uporabnike, ki zagotavlja optimalno funcionalnost.

Na podlagi uspešnega športnega perila generacije Active Extreme, v katerem je tekmovalo tudi 38 dobitnikov medalj na olimpijskih igrah v Sočiju, je generacija Active Extreme 2.0 izdelana iz dvoplastne tkanine, ki nudi izjemno prepustnost zraka in odlično odvajanje vlage s telesa. S 100 grami na kvadratni meter je za 20 % lažja od tkanine, ki je bila uporabljena v pretekolsti.

Generacija 2.0 s svojimi tehničnimi značilnostmi zagotavlja popolno svobodo gibanja in odlično zračnost. Športnikom med vadbo in na tekmovanjih v hladnejših dneh nudi popolno zaščito in ohranja optimalno telesno temparaturo.

Kolekcija je na voljo v številnih barvah, vključno s fluorescentnimi odtenki in različico z odsevnimi elementi za boljšo opaznost in prepoznavnost v primeru, da je perilo osnovno oblačilo športnika.

V Active Extreme 2.0 bodo trenirale in tekmovale reprezentance Švedske in Združenih držav Amerike v alpskem smučanju in smučarskem teku ter številni drugi vrhunski in rekreativni športniki.

Prednosti športnega perila Active Extreme 2.0:

– CoolMax® zračna in peresno lahka tkanina

– ergonomski 3D dizajn

– mrežasta tkanina na mestih, kjer je vlaga največja

– na otip skoraj neopazni šivi

Izdelki generacije Active Extreme 2.0 bodo na prodajnih mestih najbolje založenih športnih trgovin na voljo jeseni 2016. Privošči si najboljše, obleci se v CRAFT!