CRAFT športni vikend # trail maraton Pohorje, tek čez ovire WOTR & triatlon Telemach.

Craft_Triatlon_Web

Udeležba na treh različnih športnih dogodkih v enem vikendu je dokaz, da je CRAFT blagovna znamka namenjena aktivnim ljudem in da je aktivna tudi slovenska CRAFT ekipa.

Dekliški del ekipe se je odpeljal na Štajersko – v Ruše, kjer je potekal Trail maraton Pohorje. Prodajna stojnica je bila za obiskovalce dogodka pripravljena še predno je sonce pokukalo izza pohorskih gričev. Prijeten športni dan je popestrilo veliko število otrok in izkušenih tekačev, ki so uživali na različnih razdaljah med 350 metri in 44 kilometri. Številni so obiskali tudi našo stojnico, ki je ponujala pestro paleto pisanih športnih oblačil.

Moški del ekipe je svoj CRAFT razstavno-prodajni paviljon odpeljal v Ajdovščino na WOTR – Wajdušna obstacle trail run, tek po naravi in mestu. Ekipe so se morale na slabih 10 kilometrov dolgi progi spopasti s številnimi ovirami, ki pa so poleg adrenalina ponujale tudi čudovite razglede na Ajdovščino in Vipavsko dolino. Na koncu dneva so bili zmagovalci tako udeleženci, kot organizatorji.

Nedeljo smo si rezervirali za triatlon. 2. Telemachov dan triatlona v Ljubljani je ponudil razburljive boje in CRAFT ekipo, ki sta jo sestavljala dva Gregorja in Luka, popeljal na drugo stopničko zmagovalnega odra v kategoriji VIP. Čudovit dan je na Kodeljevo privabil tudi veliko število gledalcev, ki so uživali v bojih in lahko na tekmovanju spodbujali tudi najuspešnejšega paratriatlonca in CRAFT ambasadorja Alena Kobilico.

Organizatorjem se zahvaljujemo za sodelovanje, vsem, ki ste se oglasili na CRAFT stojnicah v Rušah, Ajdovščini in Ljubljani, pa se najlepše zahvaljujemo za obisk!

Fotografije: arhiv CRAFT in organizatorji Bewerbungen von schwerbehinderten werden bei gleicher eignung bevorzugt, wenn die behinderung den geforderten hausarbeit schreiben lassen kosten tätigkeiten nicht entgegensteht.