CRAFT ponovno osvojil prestižno nagrado ISPO Award 2017

CRAFT_ShieldJersey_IspoAward

Tokrat je najprestižnejšo nagrado v kategoriji Performance Hybrid OuterLayer pripadel kolesarskemu dresu (majici) Shield Jersey 2.0. Visoko kakovostna in funkcionalna majica je izdelana za kolesarjenje v mokrem in hladnem vremenu.

“Majica zagotavlja odlično zaščito telesa in omogoča, da športnik lažje in hitreje doseže cilje v jesensko-zimskem obdobju.” pravi direktor marketinga, Daniel Högling in dodaja, da majica skrbi za zaščito pred vlago in nizkimi temperaturami ter zagotavlja udobje podnevi in varnost ponoči, saj je v celoti potiskana z odsevnimi elementi.

Osnovni material je sestavljen iz tri-slojne tkanine z membrano, ki ščiti pred vetrom in vlago ter brušenim slojem tkanine, ki povečuje učinkovito odvajanje vlage in skrbi za optimalno preleganje telesu. Majica je ergonomsko oblikovana, peresno lahka in elastična. Brušena notranjost skrbi za odlično termoregulacijo, 360 stopinjski odsevni vzorec pa za opaženost kolesarja ponoči.

Majica Shield Jersey 2.0 je izdelana z namenom povečanja učinkovitosti vadbe in z mislijo na varnost kolesarja.

Žirija ISPO Award je nagrado komentirala z besedami: “Strokovna komisija je CRAFT Shield Jersey 2.0 nagradila zaradi odličnega kroja, izjemno funkcionalnega materiala in edinstvenega odsevnega vzorca.”
CRAFT Shield Jersey 2.0 bo v izbranih športnih trgovinah po Sloveniji na voljo jeseni 2017.