BEAT THE HEAT™. Vrhunsko hlajenje.

Craft_BeatTheHeat

Če treniraš in tekmuješ v ekstremno vročih pogojih, vročina zmanjšuje atletske sposobnosti tvojega telesa. CRAFT je razvil BEAT THE HEAT ™ kolekcijo, ki vročino obrne v svojo korist.

Testiranja v sodelovanju z elitnimi športniki v laboratoriju in na terenu so dokazala negative vplive pregrevanja telesa med športno aktivnostjo. Na več ur dolgih maratonskih tekih je lahko nihanje temperature večje od desetih stopinj.

Na podlagi omenjenih raziskav se CRAFT uvršča med strokovnjake za izdelavo športnih oblačil v toplih pogojih. Nastal je koncept BEAT THE HEAT ™, ki temelji na treh stebrih:

1- tkanina, ki hladi

2- zagotavlja učinkovito zračenje

3- nudi visoko zaščito pred soncem

Šest-pasovnica za odvajanje znoja

Tanek in lahek mikro poliester s šestimi kanali je osnova koncepta BEAT THE HEAT ™. Šest kanalov omogoča, da vlaga kar se da hitro preide od kože na zunanjo stran oblačila in zagotovi, da telo ohranja primerno temperature in udobje med intenzivno vadbo pri visokih temperaturah.

Svež zrak za najboljši občutek hlajenja

Intenzivna vadba v vročih dneh povzroči prekomerno potenje kar pripelje do pregrevanja telesa in oslabljenega delovanja. Izdelki BEAT THE HEAT ™ povečujejo prezračevanje in zagotavljajo optimalno telesno temperaturo.

Sončna svetloba še nikoli ni bila tako zaželjena

Treningi in tekmovanja pri visokih temperaturah običajno spremlja izpostavljenost škodljivim sončnim žarkom. CRAFT športna oblačila vsebujejo zaščito pred ultraviolično svetlobo s faktorjem 50.

Znak kakovosti

Izdelki označeni z BEAT THE HEAT ™ znakom zadoščajo najvišjim standardom za hlajenje telesa. To so: Focus Col Tee, Focus Mesh tee in Devotion Tee. Dajemo vam možnost in priložnost, da hkrati premagate vročino in ste korak pred konkurenco.

Аналогично и paper writers for hire эмаль должна иметь щелочной баланс.